April 23, 2024
Breaking News

Webshopping för trädgården

Vi kan inte göra det enklare för dig: se de bästa gröna adresserna på din bärbara dator när du handlar online. Följ bokstavligen i vår egen trendvakt Mirjam, som kommer över nya, speciella eller användbara adresser varje dag när han handlar online. Från och med nu håller hon en surflogg.

Onlineshopping med Mirjam

“Jag är lite chauvinistisk, så jag börjar här, på homeandgarden.nl. Titta först runt på vår egen hemsida: massor av idéer för styling, hemtillverkning och trädgårdsdesign. Läs om att möblera en liten trädgård gästvänligt, som leverantör av fleråriga växter nämns Het Houten Huis, klicka bara på: hethoutenhuis.eu Trevlig plats för denna plantskola. Förutom perenner, många loppor. I listan över “rekommenderade webbplatser” nämner de trädgårdar, bland annat, som innehåller många roliga fakta och tips, varierande från myggavvisande örter till en växtfyndare. Jag ser att de finns på Pinterest precis som hem och trädgård. Se vem de följer (ha, oss också) och ibulb.org (se foto), där du kan upptäcka fina blomlökar. Vackra bilder av applikationer med glödlampor. ”

“Klicka sedan på plantinstructions.org så kan du till exempel läsa per blomlök, hur djupt du ska plantera den och när den blommar. Till exempel visste jag inte att Crososmia inte kan läggas i en kruka, medan Agapanthus kan. Jag är nyfiken på vem iBulb följer på Pinterest. Bland annat bakker-hillegom.nl, trevligt, webbshoppen där du förutom hem- och trädgårdsväxtsamlingen också kan beställa alla typer av praktiska och roliga saker till trädgården. Skulle de ha den fina clematisen som jag bara upptäckte i en bukett … Mm, nej, synd, de har många sorter, men bara inte den jag plötsligt vill ha. Google det då … Åh ja, roskammaren De Wilde har också mycket clematis. På deras webbplats kan du välja efter färg, den var röd, dewilde.nl/?Red Tja, var det Clematis rubra eller den andra? ”

“Lite mer forskning. Förutom online kan du också se och köpa rosorna i verkliga livet, till exempel kwekerijabbing.nl Trevlig plantskola verkar för mig, jag borde besöka. Ah, jag stöter på rubriken “Befruktning”, jag måste börja fundera på det igen gradvis; Jag fortsätter att gödsla på min dåliga sandjord. Vill du göra ett jordprov först? De är från varumärket Ecostyle. På ecostyle.nl hittar jag en speciell sandjordförbättrare. På en sote kommer jag över den ätbara väggen, klicka bara igenom: eetbarewand.nl. Var är den väggen faktiskt till salu? Åh, på ganska många adresser, inklusive Appeltern Gardens, men den länken fungerar inte. Hej, stad.nl, roligt, en komplett digital stad! Inklusive en digital trädgårdsväg, en inre gata, mat och dryck och väldigt rolig navigering. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *